Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε η ημέρα του Μάριου στην Χαλάστρα


Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε η ημέρα του Μάριου στην Χαλάστρα

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη στον μικρό Μάριο από την Χαλάστρα. Αρκετοί φορείς του Δήμου Δέλτα ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα του Μάριου.

Μεγάλη προσέλευση κόσμου

Πλήθος κόσμου από την Χαλάστρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που ετοίμασαν οι φορείς.

Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της περιοχής στάθηκαν στο ύψος τους και απέδειξαν την αλληλεγγύη τους στην πράξη.

Ο μικρός Μάριος, που βρίσκεται στο Λονδίνο με την οικογένεια του, σίγουρα αισθάνεται υπερήφανος για τους συμπολίτες του. Οι οποίοι προσήλθαν κατά εκατοντάδες στην χθεσινή εκδήλωση.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο σε όλους τους πολίτες που αγκάλιασαν την εκδήλωση αυτή.

 

Σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Δήμου Δέλτα, όλους τους φορείς και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Μάριου. Η συμμετοχή τους ήταν συγκλονιστική. Η χθεσινή μέρα θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντική καθώς έδειξε ότι υπάρχει ακόμη περίσσευμα καρδιάς και αλληλεγγύης παρά την οικονομική κρίση και τις παρενέργειές της που βιώνουμε όλοι μας. Θα συνεχίσουμε με τη βοήθεια όλων την προσπάθεια με την ευχή το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο για τον Μάριο».