Όλες οι δράσεις για να βοηθήσουμε τον μικρό Μάριο. Παρακαλώ κοινοποιήστε!


Όλες οι δράσεις για να βοηθήσουμε τον μικρό Μάριο.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε για να το μάθουν όλοι. Κάθε κοινοποίηση μετράει.

Καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις χιλιάδες κοινοποιήσεις και την μέχρι τώρα βοήθεια σας. Το άρθρο αυτό θα ενημερώνεται διαρκώς με όλες τις νέες δράσεις που αφορούν τον μικρό Μάριο.

 

Ποίος είναι ο μικρός Μάριος από την Χαλάστρα;

Ο μικρός Μάριος από την Χαλάστρα πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I και λόγω υποτροπής της νόσου με ραγδαία οπτίκη επιδείνωση κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί επειγόντως σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο του Λονδίνου για αξιολόγηση και άμεση αντιμετώπιση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 


Λαχειοφόρος Αγορά

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Μάριου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Στην Χαλάστρα εθελοντές ανέλαβαν να περάσουν σπίτι σπίτι και να πουλήσουν λαχεία.

 

Στην Σίνδο μπορείτε να προμηθευτείτε λαχεία από το Φαρμακείο του Στέλιου Δημητριάδη, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 24, τηλ 2310796036.

 


Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας 27/6

Την Δευτέρα 27/06 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας των παλαίμαχων του Άρη Θεσσαλονίκης και του Καμπανιακού. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Στην Σίνδο μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το Φαρμακείο του Στέλιου Δημητριάδη, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 24, τηλ 2310796036.

Επίσης εισιτήρια έχει στο Χρυσό, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Πετράκη, στο κατάστημα βιομηχανικών ειδών Αφοί Βασιάδη, στον Ισπικούδη και το κατάστημα της Μαρίας Τσολάτου.

 


Κουμπαράς Αγάπης στην Σίνδο 27/6

Την Δευτέρα στον αύλειο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου στην Σίνδο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από το αθλητικό σωματείο Α.Σ. Αρμονία. Παράλληλα με τις αθλητικές επιδείξεις θα υπάρχει και κουμπαράς αγάπης για τον μικρό Μάριο.

 


Ημέρα για τον Μάριο την Τετάρτη 6/7/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Χαλάστρας.
Είσοδος : 5 ευρώ.
Ώρα έναρξης : 17:00

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε η ημέρα για τον Μάριο στην Χαλάστρα.
image


Aλλη μια εκδήλωση βοήθειας για τον Μάριο. Σας παρακαλούμε θερμά να κοινοποιήσετε τις εκδηλώσεις που γίνονται, ειδικά όσα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας μένουν στην Βόρεια Ελλάδα !
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου στη μουσική σκηνή του Eightball στα Λαδάδικα θα πραγματοποιηθεί συναυλία αγάπης για τα μάτια του μικρού Μάριου.
Θα εμφανιστούν συγκροτήματα και μουσικοί της πόλης.
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.
Τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν αποκλειστικά για τα ιατρικά έξοδα του Μάριου.
Πέμπτη 14 Ιουλίου
Ώρα Έναρξης: 21.00
Eightball Club & Live Stage, Πίνδου 1 Λαδάδικα

13603608_1740159389530529_1194634279205935400_o

Έχετε να προτείνετε δράσεις, θέλετε να βοηθήσετε στην πώληση των λαχείων; Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]r