Θεματικό Εργαστήριο με θέμα: «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία & Επιχειρηματικό σχέδιο & Marketing Plan»


Το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας Νομού Θεσσαλονίκης “Στόχος”, διοργανώνει και σας προσκαλεί σε Θεματικό Εργαστήριο με θέμα: «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία & Επιχειρηματικό σχέδιο & Marketing Plan». Το θεματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:00, στο χώρο του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. ΣΤΟΧΟΣ, Κ. Καραμανλή 40, Γέφυρα, Θεσσαλονίκης.

*Λόγω της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων για τον Covid-19 υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, για τον καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας Νομού Θεσσαλονίκης “Στόχος”.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 715 881. E-Mail: [email protected]

Σε περίπτωση που είστε άτομο με αναπηρία, επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας Νομού Θεσσαλονίκης “Στόχος” προκειμένου να ληφθεί μέριμνα για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας και της πρόσβασης σας στην εκδήλωση.

 

«Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.