Οικογενειακώς στην προεκλογική μάχη η οικογένεια Καμίνη


Οικογενειακώς στην προεκλογική μάχη η οικογένεια Καμίνη. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Χαλάστρα, τόπο καταγωγής της γυναίκας του.

Ο δρόμος προς τις κάλπες της 12ης Νοεμβρίου για την εκλογή ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα είναι δύσκολος και απαιτητικός. Περιοδείες, ομιλίες, συναντήσεις. Πολλές φορές και σε τρεις μεγάλες πόλεις μέσα σε μία ημέρα.

Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Γιώργο Καμίνη. Τον περίμενε μία έκπληξη. Μία έκπληξη (αυστηρά μη προεκλογικού χρακτήρα).

Όταν έφτασε στη Χαλάστρα,τόπο καταγωγής της συζύγου του Ντίας, τον υποδέχθηκαν η σύζυγός του με τις δύο μικρές κόρες τους, την Κατερίνα – Μαρκέλλα και την Αγγελίνα, που ξεπρόβαλαν από το σπίτι του παππού.

Το βίντεο είναι από την επίσκεψη του Γιώργου Καμίνη, στην Χαλάστρα, όπου περίπου 80-100 κάτοικοι της Χαλάστρας και του Δήμου Δέλτα τον υποδέχθηκαν στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.
Το εντυπωσιακό είναι ότι μεγάλο μέρος του κόσμου που ήταν στην ομιλία του Καμίνη, βρέθηκε και χθες στο Θεατράκι Διαβατών για να υποδεχθεί τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Η μετακίνηση αυτή από εκδήλωση σε εκδήλωση, πέρα από ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, οι ψηφοφόροι θέλουν να ακούσουν και τις τοποθετήσεις όλων των υποψηφίων για να καταλήξουν σε ποιόν θα ψηφίσουν.