Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο συνδυασμός “Σύμπραξη Ευθύνης” του Κώστα Σαραφίδη


Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας.

Την Τετάρτη 22/1/2020 σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο συνδυασμός του Κώστα Σαραφίδη “Σύμπραξη Ευθύνης”.

Σε μία κατάμεστη από φίλους και μέλη της παράταξης αίθουσα, ο επικεφαλής Κώστας Σαραφίδης, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, τόσο ο Δήμος Χαλκηδόνας, όσο και η Ελλάδα και εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του πως ο Ελληνικός Λαός για ακόμα μια φορά στην ιστορία του θα ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα εξέλθει πιο δυνατός από αυτή την περίοδο κρίσης που σβήνει.

Εκτενή αναφορά έκανε στα τεκταινόμενα του Δήμου Χαλκηδόνας λέγοντας πως ο συνδυασμός “Σύμπραξη Ευθύνης”, αν και στις εκλογές του Μαΐου δεν τα κατάφερε, ωστόσο στις επόμενες εκλογές θα αποτελέσει τον συνδυασμό-νικητή που θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής η ενέργεια, ο ανιδιοτελής χαρακτήρας, η δυναμική παρουσία και το συνεχές ενδιαφέρον όλων των μελών της παράταξης γίνονται αντιληπτά από τους δημότες του Δήμου Χαλκηδόνας, οι οποίοι πληθαίνουν τις τάξεις της παράταξης.

Απόδειξη της δυναμικής αυτής αποτέλεσε η κατάμεστη αίθουσα, με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές, παρά το γεγονός ότι η “Σύμπραξη Ευθύνης” κατετάγη τρίτη και δεν πέρασε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Επιπρόσθετα οι συνεχείς επιθέσεις από τους πολιτικούς αντιπάλους της παράταξης και η προσπάθεια αποκλεισμού της από πιθανές συνεργασίες, αντί να την αποδυναμώνει, την καθιστά περισσότερο ισχυρή μέρα με την ημέρα.

Οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν τον κύριο Σαραφίδη, ενώ όσοι πήραν το λόγο έπειτα, στάθηκαν στο γεγονός πως όλο και περισσότερος κόσμος στέκεται στο πλευρό και στηρίζει ενεργά την παράταξη και τον επικεφαλής της παρά το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Χαλκηδόνας.

Ευχή όλων είναι μία δημιουργική τετραετία με υγεία για όλους, φίλους και αντιπάλους, και η νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023.

Το ραντεβού της παράταξης “Σύμπραξη Ευθύνης” ανανεώθηκε για αργότερα μέσα στο χρόνο