Με τον ΠΑΟΚ ως τον… Αρκτικό Κύκλο!


Με τον ΠΑΟΚ ως τον… Αρκτικό Κύκλο!

Αν για κάτι έχουν να υπερηφανεύονται οι ΠΑΟΚτσήδες, αυτά είναι τα ταξίδια μαζί με την αγαπημένη τους ομάδας. Ιστορικά και καταγεγραμμένα έχουν βρεθεί παντού, τώρα ένας απ’ αυτούς ετοιμάζεται για τον… Αρκτικό Κύκλο!

 

Τα ταξίδια είναι στο αίμα του ΠΑΟΚτσή και ένας εξ αυτών, ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να βρεθεί και να υψώσει την ασπρόμαυρη σημαία με το «Δικέφαλο Αετό» κάτω από το Βόρειο Σέλας!

Το εγχείρημα του δεν είναι καθόλου εύκολο, μιλάμε όμως για μια περίπτωση οπαδού που έχει γυρίσει τον κόσμο όλον στα ασπρόμαυρα, για έναν τύπο που πάνω στην τρέλα και στην αγάπη για την ομάδα του, δε δίστασε να «ντύσει» στα χρώματα του ΠΑΟΚ τη «Μόνα Λίζα», το «Άγαλμα της Ελευθερίας» και τη Γοργόνα της Κοπεγχάγης.

Πως θα φτάσει στο Βόρειο Σέλας

Ο Βαγγέλης θέλει να φτάσει στο Βόρειο Σέλας ντυμένος στα ασπρόμαυρα και για να το καταφέρει αυτό πρέπει να συμμετάσχει στο φετινό «Fjällräven Polar», έναν αγώνα διάρκειας 6 ημερών, που πραγματοποιείται σε μια διαδρομή 300 χιλιομέτρων με έλκηθρο, μέσα από τα παγωμένα δάση της Νορβηγίας και της Σουηδίας, σε συνθήκες πολικού ψύχους και με διαμονή σε σκηνές. Και μη φανταστείτε, ότι υπάρχουν πολλοί που θα το καταφέρουν, καθώς απ’ ολόκληρο τον πλανήτη θα βρεθούν εκεί μόλις 20 άνθρωποι.

«Μέσα σε τρία με τέσσερα δευτερόλεπτα μπορεί κάποιος να με στηρίξει και με στείλει στον Αρκτικό Κύκλο και να κάνω πραγματικότητα ένα από τα όνειρα της ζωής μου, να υψώσω την σημαία του ΠΑΟΚ κάτω από το Βόρειο Σέλας! Όποιος μπορεί ας κοινοποιήσει τη συμμετοχή μου στην ψηφοφορία», λέει ο Βαγγέλης Βασιλειάδης μιλώντας για την όλη διαδικασία του διαγωνισμού στον οποίο συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνία της γης.

Η διαδικασία για να στηριχθεί ο Βαγγέλης είναι απλή:

Όποιος επιθυμεί κάνει κλικ στον σύνδεσμο (εδώ) και συνδέετε μέσω facebook (αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι). Μετά πατάμε «VOTE» στο «Βαγγέλης Βασιλειάδης» και στηρίζουμε την ελληνική συμμετοχή.

Η προϋπόθεση για να βρεθεί στην τελική 20αδα είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση στην περιοχή του διαγωνισμού, όπου συμμετέχει, με τον Ελληνα «world traveler» να είναι μέχρι στιγμής στη 2η θέση.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται μια Πορτογαλίδα και ο… πόλεμος έχει φουντώσει για τα καλά!

Πόσο απέχει, λοιπόν, ο Αρτικός Κύκλος; Μόλις ένα… «κλικ» και ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τόσο απλό είναι…