Χαλάστρα: Ξεκίνησαν τα έργα επέκτασης φυσικού αερίου


Τα έργα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί.

Ξεκίνησαν σήμερα στη Χαλάστρα τα έργα επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Δήμο Δέλτα, όπως είχε προαναγγελθεί τους προηγούμενους μήνες. Ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Χαλάστρας Δ. Καμανά, τον Αντιδήμαρχο Αξιού Π. Σάκα και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Χαλάστρας Απ. Κανάκα, επισκέφτηκε το εργοτάξιο μπροστά στο δημοτικό κατάστημα της Χαλάστρας και ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό εξέλιξης των εργασιών.

 «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί ξεκινά σήμερα ένα έργο που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αφού θα έχουν πλέον πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας θέρμανση και ενέργεια σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λ. Μπακούρα.  Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το φθινόπωρο ώστε από τον επόμενο χειμώνα οι δημότες μας να απολαμβάνουν τα οφέλη του φυσικού αερίου» δήλωσε ο κ. Φωτόπουλος.

Οι εργασίες εντάσσονται στα πλαίσια του έργου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για προγραμματισμό τροφοδότησης με το δίκτυο του φυσικού αερίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας του Δήμου Δέλτα σε πρώτη φάση, ενώ υπάρχει αίτημα για τα Κύμινα, τα Ν. Μάλγαρα και το Ανατολικό.