Διακοπές ρεύματος στον δήμο Δέλτα την Κυριακή, δείτε που 


Διακοπές ρεύματος στον δήμο Δέλτα, αύριο Κυριακή 3/5, δείτε που 

Ο ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3/7/2016 θα προβεί στις παρακάτω διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που εκτελεί. Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα για αυτό τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται υπό τάση.
Οι προγραμματισμένες διακοπές είναι:

1. Από ώρα 8.00 έως 14.30 στην περιοχή του Δήμου Δέλτα στο ΚΑΛΟΧΩΡΙ οι δρόμοι πρός ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ Η ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, Π. ΜΕΛΑ, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Κ. ΑΓΡΑ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΕΥΑΘ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ & ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

2. Από ώρα 12.00 έως 14.00 στη περιοχή του Δήμου Δέλτα, Όλος ο Οικισμός των Νέων Μαλγάρων.
Σημείωση: Σε Όλο τον οικισμό του Καλοχωρίου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στις 8.00 για μισή ώρα και στις 8.30 θα επανέλθει το ρεύμα εκτός από τις οδούς που αναφέρονται παραπάνω. 

Επίσης κατά την επαναφορά των εργασιών που ολοκληρώνονται στις 14.30 πάλι στον οικισμό του Καλοχωρίου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση για μισή ώρα.

*Οι ενέργειες αυτές γίνονται για να μην μείνει χωρίς ρεύμα στις ώρες προγραμματισμένης διακοπής 8.00 – 14.30 όλος ο οικισμός του Καλοχωρίου. 
Παρακαλούμε Κοινοποιείστε για να ενημερωθούν οι πολίτες. Ευχαριστούμε.