Ευχές του Δημάρχου Δέλτα στους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Διαβάστε αναλυτικά.

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στη  Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή των νέων. Είναι ένα βήμα προς την επιστημονική κατάρτιση και προς την επαγγελματική αποκατάσταση. Όμως τίποτε δεν τελειώνει εδώ, ούτε για όσους τα καταφέρουν ούτε για όσους δεν τα καταφέρουν. Είναι απλώς το τέλος ενός δρόμου και η αρχή της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ενήλικης ζωής τους, των ονείρων, των αναζητήσεων, των ευκαιριών και των στόχων.

Εύχομαι να καταφέρει σύντομα αυτή η πατρίδα να δίνει αφενός ελληνική παιδεία στους νέους και αφετέρου χώρο για να εργαστούν και να δημιουργήσουν όλοι. Να σταματήσει η μετανάστευση των νέων. Γιατί η Ελλάδα μας έχει ανάγκη από όλους.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι οι μαθητές μας να οπλιστούν με ψυχραιμία και αισιοδοξία και να δώσουν τον αγώνα τους. Εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη στα παιδιά και καλή δύναμη στις οικογένειές τους».