H CBDWORLD καινοτομεί με προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών με κανναβέλαιο


Η ιδέα για τη σειρά καλλυντικών CBDWORLD natural,  βασίστηκε στη σκέψη να χρησιμοποιούμε ευχάριστα αλλά και αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα, χωρίς να παραβλέπουμε την ασφάλεια της υγείας μας, το σεβασμό προς το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους.

Στόχος της εταιρίας μας είναι να δημιουργούμε φυσικά  καλλυντικά που να μην περιέχουν καμία ενοχοποιημένη χημική ουσία, να αξιοποιούν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του κανναβέλαιου, με υφή και εφαρμογή που ταιριάζει με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ρυθμού ζωής.

Καινοτομήσαμε με μία σειρά από κρέμες και προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που ενισχύουν την προστασία του δέρματος και του χαρίζουν σφριγηλότητα και λάμψη. Είναι κατάλληλα και για τα δύο φύλα που αρέσκονται να μεγαλώνουν όμορφα και φυσικά.

Τα καλλυντικά CBDWORLD natural, παράγονται στην Ελλάδα σε συνεργασία με παραγωγούς κανναβέλαιου που προέρχεται από βιολογικές καλλιέργειες. Η φόρμουλα των προϊόντων της σειράς καλλυντικών CBDWORLD natural περιέχει βιολογικό κανναβέλαιο, εκχυλίσματα και φυτικά έλαια, ώστε να παρέχουν μια φυσική, αποτελεσματική φροντίδα, σεβόμενη το δέρμα.

Τα συστατικά των προϊόντων μας δεν επιλέγονται επειδή είναι «της μόδας» στο χώρο των καλλυντικών, αλλά έχουμε μελετήσει τη δραστικότητά τους και ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν. Δεν διατυπώνουμε ισχυρισμούς για λόγους εντυπωσιασμού, που φυσικά πάντοτε είναι εις βάρος του καταναλωτή.

 Ωστόσο είναι σημαντικό στις επιλογές προϊόντων καθημερινής περιποίησης που κάνουμε, να λαμβάνουμε υπ’ όψιν  τα πολλά χημικά συστατικά με τα οποία έρχεται καθημερινά σε επαφή και απορροφά το δέρμα μας, όταν, χωρίς δεύτερη σκέψη, εφαρμόζουμε επάνω του κάθε ελκυστικό καλλυντικό του εμπορίου, σίγουροι για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

Τα προϊόντα της CBDWORLD natural, απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν  τη φυσική φροντίδα και την προστασία του εαυτού τους σαν πραγματική ανάγκη.   

Στα προϊόντα της CBDWORLD natural,  κατά τη διαδικασία των ελέγχων  ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ.

Η CBDWORLD natural,  απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές που αναζητούν φυτικά καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας χωρίς επιβλαβή πρόσθετα όπως χρωστικές, free of parabens, free of MIC/MIT.

Όμορφο δέρμα είναι το υγιές δέρμα!

Facebook page: Cbdworld-Cannabis Store
Website: www.cbdworld.gr
Instagram page: cbdworld_skg