Η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής για τα "κρούσματα" χολέρας και φυματίωσης στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016
4:35 μμ

Από την Επιτροπή Αγώνα έχει τονιστεί πολλές φορές, ότι πρέπει να λέμε Αλήθειες και μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

Πριν να βγάλουμε προς τα Έξω ή Κοινοποιήσουμε την οποιαδήποτε Πληροφορία, πρέπει να μένουμε Ψύχραιμοι και να την Διασταυρώνουμε κάθε φορά.

Όλα αυτά που ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες και Συνεχίζουν να ακούγονται περί “Φυματίωσης ή Χολέρας ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!!!

Επίσημα Χείλη  από το Τμήμα ΙΑΤΡΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ που βρίσκονται Εντός του Στρατοπέδου ”Αναγνωστοπούλου” μας πληροφόρησαν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι : ”Μέχρι Σήμερα Δεν Υπήρξε Κανένα Απολύτως Κρούσμα”!!!

Η Επιτροπή Αγώνα κινείται στην κατεύθυνση της Ασφάλειας της Υγείας και της Αστυνόμευσης της περιοχής, προς Κάθε Κατεύθυνση (Περιφέρεια-Δημοτικές Αρχές).

Θα Δημιουργήσει σύντομα, Έκτακτη Συνέλευση- Συγκέντρωση των Τοπικών Συμβούλων, καθώς επίσης και όλων των Δημ. Συμβούλων Διαβατών-Μαγνησίας, μαζί με τα μέλη της Επιτροπής για να πιέσουμε Όλοι μαζί σ’ αυτές τις δύο Κατευθύνσεις (ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ).

Ήδη έχει γίνει μια Πρώτη Παρέμβαση για Άμεσο Ράντισμα της Περιοχής για την Αποφυγή μετάδοσης Νόσων μέσω των Κουνουπιών, η οποία θα υλοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Πολύ σύντομα θα κατατεθεί Τεκμηριωμένη Πρόταση για την Δημιουργία Πολυδύναμου Αστυνομικού Τμήματος στα Διαβατά.

Από τώρα και στο εξής θα γίνεται Κάθε Δευτέρα στις 7 μ.μ. Συνέλευση στο Θεατράκι για τις Αποφάσεις και την  Ενημέρωση των Εξελίξεων …

Σας θέλουμε Όλους Μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε κανένας δεν περισσεύει….

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΒΑΤΩΝ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ