Ηλεκτρισμένο το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή την ώρα


Ένταση προς στην στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο που λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στο Συνεδριακό κέντρο στην Σίνδο. Το λόγο έλαβαν τέσσερις πολίτες, δύο μέλη της συντονιστικής επιτροπής ο Παρίκογλου Σάββας και ο Σπανίδης Γιώργος και δυο κάτοικοι Διαβατών.

Συγκεκριμένα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής διάβασαν τις αποφάσεις και τα αιτήματα των κατοίκων των Διαβατών.

Ο κ. Παρίκογλου ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες για την δημιουργία δεύτερου κέντρου μετεγκατάστασης στα Διαβατά. Προς στιγμήν επικράτησε ένταση με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν ότι δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί δεύτερο κέντρο στα Διαβατά.

Όταν έλαβε τον λόγο ο κ. Ελευθεριάδης και ανέφερε ότι πρέπει να γίνει καταμερισμός των προσφύγων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Δέλτα.

Αποχώρησε από το Δημοτικό συμβούλιο ο πρώην Δήμαρχος κ. Γλώσσης.
Ο κύριος Γλωσσης και η παραταξη του αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για τις κατηγορίες που εκτόξευσε ο κύριος Ουζουνης οτι οι πολίτες ταυτίζονται με τις απόψεις τις Χρυσής Αυγής.

Τι είχε προηγηθεί ;
Η κατάσταση εντάθηκε όταν έλαβε τον λογο ο κ. Ουζούνης και είπε “Λυπάται που είδε ανθρώπους που γνωρίζει, να ταυτίζονται με άποψης της Χρυσής Αυγής.”
Εκείνη την ώρα ο κόσμος ανέβηκε στα έδρανα και άρχισε να φωνάζει. Ο κόσμος ζήτησε να φύγει ο κ. Ουζούνης από την αίθουσα. Επικράτησε ένταση για ώρα.

Τώρα τον λόγο έχει ο κ. Πετρίδης της Λαϊκής Συσπείρωσης

Αποχώρησε από τη αίθουσα και ο κ. Πετρίδης Ανέστης