Ξεκίνησε νικηφόρα η Ομόνοια Σίνδου


3-0 επί του Ποσειδώνα Καλαμαριάς

Απόλυτη ευστοχία επέδειξε στη πρεμιέρα η Ομόνοια Σίνδου, επικρατώντας με 3-0 του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, ο οποίος αδικείται βάσει της εικόνας του, τόσο από την έκταση του σκορ αλλά και από το αποτέλεσμα.

Πριν καλά-καλά περάσουν τα αναγνωριστικά λεπτά, οι Σινδιώτες κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη πρώτη ευκαιρία τους, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό, ο Τσαπνίδης βρέθηκε στη πορεία της μπάλας από σέντρα του Καρανδρέα και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζόπουλου, ανοίγοντας το σκορ.

Μετέπειτα, όμως, οι Καλαμαριώτες έδειξαν να μη το βάζουν κάτω και στο πρώτο μισάωρο, δημιούργησαν τρεις καλές ευκαιρίες προκειμένου να ισοφαρίσουν. Αρχικά με την κεφαλιά του Μπίμπα στο 14′, αργότερα στο 26′, με το ακυρωθέν γκολ του Χατζηαλεξιάδη που ακυρώθηκε ως οφ σάιντ αλλά και στο 28′ με το γυριστό σουτ του Φαρμάκη. Σχετικά πάντως με το ακυρωθέν γκολ του Χατζηαλεξιάδη, οι άνθρωποι του Ποσειδώνα εξέφρασαν τα παράπονα τους, θεωρώντας πως το γκολ επιτεύχθηκε με κανονικό τρόπο, σε μια πάντως αμφισβητούμενη φάση.

Στην επανάληψη, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Η Ομόνοια αξιοποιούσε τις ευκαιρίες της, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον Αζόφ, με το τελικό σκορ να γράφει 3-0, το οποίο διαμορφώθηκε από το γκολ του Έλντι Νασούφι στο 87′ και από το γκολ του Γκιάτα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος): Αζόβ, Τσιάλμας (92′ Gjata), Καραγκούνης, Κώτσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη Α., Μυλωνάς (80′ Φουλίδης), Καρανδρέας, Τσαπνίδης, Νασούφι, Παναγιώτης (85′ Αμπατζής)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Τζιώλας): Χατζόπουλος, Φουρκιώτης, Πλιάκης Β., Κεραμιδάς, Φάκκας, Biba (75′ Κολιός), Χατζηαλεξιάδης (65′ Φουτσιτζής), Τρικαλόπουλος, Φαρμάκης, Σολομωνίδης, Πλιάκης Γ.

Διαιτησία: Χανίδης (Δημητριάδης-Τσιότσος)

Πηγή: epsm24.gr