Πρώτο ΓΕ.Λ Εχεδώρου (Σίνδου): Εξαιρετική παρουσία στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας ΥΠ.Ε.Π.Ε.Θ 2018


Η παράδοση συνεχίζεται για το Γενικό Λύκειο Σίνδου.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα Επιχειρηματολογίας του σχολείου μας.  Με εντελώς νέα σύνθεση που προέκυψε την τελευταία στιγμή (αφού οι 3 βασικοί μας ομιλητές λείπουν στην πολυήμερη εκδρομή της Γ’ Λυκείου) και χωρίς σχεδόν καθόλου εμπειρία, η ομάδα μας κατάφερε να κάνει μια αξιοθαύμαστη και ηρωική δεδομένου των συνθηκών εμφάνιση στους αγώνες.

Καταρχάς πέτυχε να κερδίσει στον 1ο αγώνα ένα από τα πιο ισχυρά στην επιχειρηματολογία, ιδιωτικό σχολείο της θεσσαλονίκης (φιναλίστ στους προηγούμενους αγώνες που οργανώθηκαν). Στη συνέχεια έχασε οριακά στο δεύτερο και τρίτο αγώνα.

Το πάθος των μαθητών της φετινής Α’ Λυκείου και το πείσμα, η στήριξη και η ωριμότητα των μαθητριών της Β’ Λυκείου, κατάφεραν να αποδείξουν σε όλους για άλλη μια χρονιά, ότι παρ όλες τις ατυχίες, η Ομάδα Επιχειρηματολογίας του σχολείου μας έχει γερές βάσεις και εκτός από γεμάτο επιτυχίες παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της προβλέπονται εξαιρετικά.

Από την πλευρά να συγχαρούμε στους μαθητές και υπεύθυνους καθηγητές του Λυκείου Σίνδου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και να ευχηθούμε να υπάρξουν παρόμοιες επιτυχίες στο μέλλον.

 

 

Πηγή: Ιστοσελίδα ΓΕ.Λ Σίνδου