Βίντεο από την αποθήκη 9 του ΟΛΘ, διαψεύδει τον Καμμένο


Ακολουθεί βίντεο από την αποθήκη 9 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Κανονικά θα έπρεπε να να είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για την αναμόρφωση του χώρου προκειμένου να υποδεχθεί πρόσφυγες. Η πραγματικότητα όμως διαψεύδει τον υπουργό.

Χθές ο κ. Καμμένος ενημέρωσε από τηλεοράσεως ότι στην αποθήκη 9 έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες.
Το βίντεο όμως που τραβήχτηκε σήμερα το πρωί είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Δείχνει ξεκάθαρα ότι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει .

Η αποθήκη 9 όπως και άλλοι 5 χώροι αναμεσά τους το εργοστάσιο ΥΦΑΝΕΤ αλλά και το πρώην στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 έχουν προταθεί από τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης ως πιθανοί χώροι για την φιλοξενία προσφύγων μετά τις αντιδράσεις στα διαβατά.

Δείτε το βίντεο:

Ακατάλληλη η αποθήκη 9
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σάββατο κατά την διάρκεια ημερίδας για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας άσκησε σφοδρή κριτική.
«Πρόκειται για αδιανόητη πρόταση, που δεν την αποδεχόμαστε. Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνεται εξ? ορισμού στους τοπικούς φορείς που θέλουν να αναπτυχθεί η κρουαζιέρα και ο τουρισμός, να καταθέτει τέτοιες προτάσεις που δείχνουν άγνοια της πραγματικότητας», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας

Πηγή