Καταδίωξη και πυροβολισμοί στην Χαλαστρα


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με περιπολικά και μοτοσυκλέτες της ομάδας Ζ καταδίωκαν όχημα, το οποίο τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν στα νεκροταφεία Χαλάστρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις καταδίωκαν για αρκετή ώρα το εν λόγω όχημα. Κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν μετά από σύγκρουση του εν λόγω οχήματος. Ο οδηγός του οχήματος άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών οι οποίοι με την σειρά τους απάντησαν στους πυροβολισμούς. Δεν υπάρχουν νεκροί. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα.

Σε επικοινωνία που είχε το Deltanews.gr με το αστυνομικό τμήμα Χαλάστρας, δεν μας έδωσαν πληροφορίες καθώς βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη.

Ενημέρωση…
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρξαν πυροβολισμοί και οι μαρτυριες των κατοικων δεν ισχύουν. Συγκεκριμένα μας δήλωσαν “ο κόσμος απλά θορυβήθηκε από τον ήχο των περιπολικών και των σειρήνων, δεν υπήρξαν πυροβολισμοί”
Έγιναν συλλήψεις αλλά η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε την αιτία των συλλήψεων. Αρκέστηκε στη δήλωση ότι η αιτία της σύλληψης δεν έχει σχέση με όσα γράφουν στο διαδίκτυο, χωρίς να μας πει τι ισχύει. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Σίνδου.

Deltanews.gr