Βίντεο: Πήραν στο κυνήγι τον Ζουράρι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης


Βίντεο: Πήραν στο κυνήγι τον Ζουράρι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Atlas TV, ομάδα διαδηλωτών τον αποδοκίμασε και επιχείρησε να τον λιντσάρει – Χρειάστηκε να τρέξει 150 μέτρα, για να γλιτώσει
Στόχος προπηλακισμού έγινε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις από μερίδα συγκεντρωμένων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Atlas TV, οργισμένη ομάδα διαδηλωτών τον αποδοκίμασε και επιχείρησε να τον λιντσάρει.. Περίπου 150 μέτρα χρειάστηκε να τρέξει ο κ. Ζουράρις για να γλιτώσει το λιντσάρισμα.

Την τελευταία στιγμή, άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον έβαλαν σε όχημα της αστυνομίας και έτσι φυγαδεύτηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή
Ωστόσο, συνεργάτες του σε δηλώσεις τους στο protothema.gr, τόνισαν ότι ο ο κ.Ζουράρις δέχθηκε αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα, αλλά όχι επίθεση, υπογραμμίζοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=p1mYYr52w7w

ΑΝΕΛ: Φασιστική ενέργεια

Για φασιστική ενέργεια κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον προπηλακισμό του Κώστα Ζουράρι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου», ανέφερε στη δήλωσή της η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας», κατεληξε.

 

πηγή